Κιτσούλης: ‘Για τη νίκη σε κάθε ματς’

0
1551
Κιτσούλης: 'Για τη νίκη σε κάθε ματς'
Κιτσούλης: 'Για τη νίκη σε κάθε ματς'

Για την ως τώρα πορεία του Αίολου Αστακού στο πρωτάθλημα της Α2 μίλησε ο Βασίλης Κιτσούλης, ενώ σχολίασε και τους στόχους που έχει οριοθετήσει η ομάδα του για φέτος. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Κ. (www.psak.gr), ο άσος του Αίολου, ανέφερε:

Βασίλη, μέχρι τώρα έχετε δείξει πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα και σε πέντε αγώνες μετράτε 3 νίκες. Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να είστε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία;

«Αυτό είναι θεωρητικό. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δουλεύουμε σωστά. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα αλλά συνεχίζουμε δυνατά με τον τρόπο που δουλεύουμε και τους στόχους που έχουμε βάλει. Είναι πάντως πολύ νωρίς ακόμη, πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και νίκες»

Ξεκινώντας τη χρονιά, συζητούσατε για την αποφυγή του υποβιβασμού ή μία καλή πορεία και ότι καλό προκύψει;

«Οι στόχοι μπαίνουν μέσα από το πρωτάθλημα. Κατά την προσωπική μου γνώμη, η ομάδα έχει στηθεί ώστε να κάνει μία καλή πορεία κι από εκεί και πέρα, ότι καλό έρθει, είναι καλοδεχούμενο».

Τώρα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ.Λ. Προσωπικά, βάζεις τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα σου;

«Δεν μου αρέσει να βάζω τίτλους φαβορί. Σίγουρα μπορώ να πω, ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Είχαμε δύο απουσίες παικτών, οι οποίοι προσπαθούν σιγά-σιγά να μπουν σε ρυθμούς. Πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη, είτε αυτό είναι εντός έδρας, είτε αυτό είναι εκτός. Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά, πάμε με στόχο τη νίκη κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Κιτσούλης: ‘Για τη νίκη σε κάθε ματς’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here