Μολφέτας: “Χαρούμενος-Ικανοποιημένος & Περήφανος για την ομάδα μου”-Σύνδεσμος για τον αγώνα

0
938
Μολφέτας:
Μολφέτας: "Χαρούμενος-Ικανοποιημένος & περήφανος για την ομάδα μου"-Σύνδεσμος για τον αγώνα
 
Ο Αρχηγός του Oscar Απόλλων Πάτρας Γιάννης Μολφέτας μιλά για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αύριο στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Ελευθερούπολη στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της Α2. Διαβάστε τις δηλώσεις του, δείτε τον ακριβή σύνδεσμο που μπορείτε να παρακολουθήσετε το αυριανό παιχνίδι και ακολουθήστε την νεοσύστατη σελίδα στο instagram Apollonpatrasofficial :
 
 
“Νιώθω χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιτέλους βρέθηκε ο τρόπος να επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α2, μιας και η παρατεταμένη διακοπή μας είχε οδηγήσει πιο κοντά στο να πάει εντελώς χαμένη η χρονιά. Είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου, έκανε άρτια προετοιμασία τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σίγουρα η αυριανή άτυπη πρεμιέρα είναι περίεργη, μιας και δεν υπήρχε δυνατότητα διεξαγωγής φιλικού αγώνα, κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά στα χρονικά, αλλά αυτό ισχύει για όλους και το σημαντικότερο είναι να γίνονται όλα σύμφωνα με της οδηγίες των ειδικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μιας και η Ελευθερούπολη ουσιαστικά έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και το πιθανότερο είναι το αυριανό αποτέλεσμα να μεταφερθεί αφενός στον δεύτερο γύρο που θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες και αφετέρου στα πλέι οφ. Είμαστε πλήρεις, έχουμε προετοιμαστεί καλά, θέλουμε την νίκη μια και αγωνιζόμαστε στην έδρα μας χωρίς να έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, όμως ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθήσουν και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη δίνοντας ολόκληρη η αποστολή της ομάδας το 100 % των δυνατοτήτων μας. “
Υ.Γ. 1 
Δείτε τον αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Υ.Γ. 2 Ακολουθήστε το νεοσύστατο προφίλ του Συλλόγου στο Instagram στο παρακάτω σύνδεσμο(Apollonpatrasofficial :
 

Μολφέτας: “Χαρούμενος-Ικανοποιημένος & Περήφανος για την ομάδα μου”-Σύνδεσμος για τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here