Μπελ: Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς-Αποκλειστικό

0
951
Μπελ: Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς-Αποκλειστικό
Μπελ: Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς-Αποκλειστικό

Ο φετινός σούπερ σταρ του Απόλλωνα, Ράσαντ Μπελ  μίλησε στο westbasket σχετικά με την προσαρμογή του στην Πάτρα, το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου, καθώς και για το πως βλέπει στο μέλλον την ομάδα.

Westbasket: Επειδή είχαν διαρρεύσει στον τύπο σενάρια πως δεν υπήρχε δυνατότητα να σου βρει η διοίκηση του Απόλλωνα σπίτι για να παραμείνεις με την οικογένεια σου, πλέον είσαι ευχαριστημένος; Πως νιώθεις με τα νέα άτομα που τρέχουν το σύλλογο;

Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια, μιας και πλέον έχουν βρεθεί άνθρωποι που σου μιλάνε και είναι ξεκάθαροι από την ομάδα. Ευτυχώς λύθηκε το θέμα μου σχετικά με την διαμονή μου με την οικογένεια μου και μέχρι στιγμής είναι τυπικοί σε ότι μου λένε στο ακέραιο.

Πάντως εγώ είμαι επαγγελματίας παίκτης και έχω αφοσιωθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να αναλώνομαι σε άλλα πράγματα, όπως με το σπίτι μέχρι κάποια χρονική στιγμή.

Λίγα λόγια για την πρεμιέρα της ομάδας στην Περιβόλα με τον Ιωνικό;

Ήμασταν αρκετά καλύτεροι από ότι περίμενα! Στην άμυνα όλη την χρονιά πρέπει να είναι το δυνατό μας σημείο, μιας και στην επίθεση δεν έχουμε το ίδιο ταλέντο με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Ήσουν και την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα του Χολαργού, παρόλο που έχουν αλλάξει τα ρόστερ των ομάδων, πες μας την άποψη σου για τον Απόλλωνα της φετινής περιόδου.

Η φετινή ομάδα του Απόλλωνα είναι νεανική και χωρίς εμπειρίες και ακόμα βρεθήκαμε όλοι μαζί σχετικά αργά. Όποτε ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο πως κινείται μες στο γήπεδο.

Νομίζω με το που μάθουμε ο ένας τον άλλον, θα γίνουμε διαφορετική ομάδα, όπου θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένη και θα κατακτά νίκες!

Μπελ: Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς-Αποκλειστικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here