Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου αντέδρασε περίφημα μετά την “διπλή” εντός έδρας ήττα στην έδρα του με την Κόρινθο και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα από την φορμαρισμένη Κηφισιά στην έδρα της με 72-80 για την δέκατη έκτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με Ηλυσιακό και Παλαιό Φάληρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει πλεονέκτημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά η ομάδα του Ληξουρίου πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος, με τον Πολίτη μπροστάρη, ενώ ο Ρεκουνιώτης καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη ρακέτα. Ακόμα ο Θεοδωράκος και Ιωάννου βοήθησαν για να επανέλθει η ομάδα στις νίκες. Άξιο αναφοράς και η βοήθεια από τον κόσμο, που ήταν κυριολεκτικά ο έκτος παίκτης της ομάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (22-24),(19-17),(12-16),(19-23)
ΚΗΦΙΣΙΑ(Λαδικός) : Δουβλής 3(1), Μοσχοβίτης 16(2) , Μακρυγιάννης 14(2), Οικονόμου 19(2) ,Φραγκιαδάκης, Πρέκας 2, Μιχαλάκης 4, Μανούσος 14 , Φασιανός, Γούνης.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου(Τζουγανάτος) : Αντωνάτος Γ. 5, Ιωάννου 11 (1), Αντωνάτος Η., Τρυφωνόπουλος 4, Ρεκουνιώτης 24, Πολίτης 18 (1) , Θεοδωράκος 13(3), Συνοδινός, Λαμπρόπουλος 5(1).
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: Επιστροφή στις νίκες που τον διατηρούν στην κορυφή!