Παναχαϊκή: “Διπλή” νίκη στο πατραϊκό ντέρμπι με τον Γλαύκο

0
907
Παναχαϊκή:
Παναχαϊκή: "Διπλή" νίκη στο πατραϊκό ντέρμπι με τον Γλαύκο

Το δεύτερο πατραϊκό ντέρμπι έβγαλε και πάλι νικητή τον γηπεδούχο, με την Παναχαϊκή να χαίρεται διπλά, μιας και κέρδισε με μεγαλύτερη διαφορά την ομάδα του Γλαύκου, που αναμφίβολα χωρίς τον Βουρνά ήταν δύσκολο να διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο βέβαια ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά το υψηλό σκορ προμήνυε ότι αργά η γρήγορα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Με τον Γκόβα και τον Μοσχοβάκη σε εξαιρετική μέρα και με τον ΝικολάουΠαπανικολόπουλο να ακολουθούν, ήταν δύσκολο ο “συγκινητικός” για άλλο παιχνίδι Αναστασόπουλος παρέα με τον αρχηγό Θανόπουλο και από ένα ημίχρονο Παπαβασιλόπουλο και Κουκουλομάτη να μπορέσουν κάτι περισσότερο από το να χάσουν οριακά με διψήφια διαφορά.

Δεκάλεπτα: 20-20, 41-32, 60-44, 78-66
Παναχαϊκή (Λιόνας) : Μοσχοβάκης 15 (2), Γατσούλης 6 (2), Νικολάου 12, Τσουλέας, Παπανικολόπουλος 10 (2), Χρυσανθόπουλος,Κουμανιώτης, Λυμπερέας 9, Γκόβας 21 (2), Μπαρδάκας 5, Καραγιάννης.
Γλαύκος (Δεράος) : Αναστασόπουλος 20 (4), Τριπολίδης, Κουκουλομάτης 12, Σπύρου, Θανόπουλος 20 (2), Παπαβασιλόπουλος 7, Λαμπρόπουλος 6, Χατζηκάλφας, Γαλάνης 1, Δημάκος.

Παναχαϊκή: “Διπλή” νίκη στο πατραϊκό ντέρμπι με τον Γλαύκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here