Ολυμπιακός: Επέρχεται η “θεία δίκη” στην άρνηση τους στον Απόλλωνα!

0
2017
Ολυμπιακός: Επέρχεται η
Ολυμπιακός: Επέρχεται η "θεία δίκη" στην άρνηση τους στον Απόλλωνα!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί την Πέμπτη κανονικά στην Ιταλία με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά να χρειαστεί να μπει σε καραντίνα για τις επόμενες δεκατέσσερις μέρες όλη η αποστολή! Η Πολιτεία με μια εβδομάδα καθυστέρηση κατάλαβε ότι δεν γινόταν ο Oscar Απόλλων Πάτρας να αγωνιστεί στο βοηθητικό ΣΕΦ, μιας και είχε εμπύρετους αθλητέςπροπονητή και η εγκατάσταση κλειστή από την Πολιτεία, για αυτό και ανέβαλε το παιχνίδι του Κόροιβου στην πρωτεύουσα. Άμεσα ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει αγώνα, με την αντίπαλη ομάδα να κατεβαίνει κανονικά και χωρίς να είναι σίγουρο αν κάποιος από την αποστολή της Ιταλικής ομάδας έχει κορονοϊό(!). Άτυπα η “θεία δίκη” επήλθε μέσα σε μια εβδομάδα για τους ερυθρόλευκους!!!

Η Euroleague με την απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) με την Αρμάνι Μιλάνο σε άλλη πόλη της Ιταλίας, ή σε ουδέτερη χώρα ή ακόμα και να αναβληθεί, έχει σπείρει ένα σωρό ερωτήματα αναφορικά με το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει πως θα πήγαιναν σε κάθε περίπτωση με πτήση τσάρτερ αυθημερόν.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, εν των μεταξύ έχει ανακοινώσει μία σειρά από μέτρα για τους Έλληνες που διαμένουν στην Ιταλία ή είναι επισκέπτες, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως όσοι επιστρέφουν από την Ιταλία στην Ελλάδα θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

«Είναι σημαντικό για όσους αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα να τίθενται, σε αυτοπεριορισμό κατ΄οίκον για 14 ημέρες. για λόγους προστασίας των ιδίων και της δημόσιας υγείας, τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας».

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός με το που επιστρέψει στην Ελλάδα από το ματς με τη Μιλάνο, θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Κι όλα αυτά για μία ανεξήγητη απόφαση της Euroleague.

πηγή:https://www.fosonline.gr/

Ολυμπιακός: Επέρχεται η “θεία δίκη” στην άρνηση τους στον Απόλλωνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here