Παναγιώτης Βύρλας: ‘Μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι’

0
1431
Παναγιώτης Βύρλας: 'Μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι'
Παναγιώτης Βύρλας: 'Μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι'
Δύσκολη αποστολή έχουν το Σάββατο (3.30 μ.μ.) οι Νέοι Έσπερου Α.Ο.Π.Α. στην Ζάκυνθο, εκεί όπου αντιμετωπίζουν την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Για το παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία των Νέων Έσπερου Α.Ο.Π.Α. και φυσικά του «μητρικού» Έσπερου Α.Ο.Π.Α. μίλησε ο Παναγιώτης Βύρλας, με τις τοποθετήσεις του 18χρονου σέντερ να έχουν ως εξής:
– «Η ομάδα μας διαθέτει νεανικό ρόστερ, οπότε είναι λογικό η πορεία μας να έχει μεταπτώσεις. Όμως το σημαντικό είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και σε κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών».
– «Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός που αντιμετώπισα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθυστέρησε κάπως την προσαρμογή μου στην ομάδα. Όμως, το κλίμα στον Σύλλογο είναι πολύ καλό και κάθε αγωνιστική που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο και προσπαθώ να βοηθήσω και τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. και τους Νέους Έσπερου Α.Ο.Π.Α. να πετύχουν τους στόχους τους».
– «Με τις τελευταίες νίκες που πέτυχαν οι Νέοι Έσπερου Α.Ο.Π.Α. στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, η ομάδα απέκτησε καλή ψυχολογία. Τα θετικά αποτελέσματα, μας βοήθησαν να ξαναβρούμε ρυθμό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Έτσι θα γίνει και στο παιχνίδι με την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».
Ο Παναγιώτης Βύρλας έχει συμμετοχή και στην ανδρική ομάδα του Εσπερου Α.Ο.Π.Α., η οποία αγωνίζεται την Κυριακή στο «κλειστό» στην Τέντα με αντίπαλο την Καλαμάτα ΄80, με στόχο την επιστροφή στα ροζ φ.α.

Παναγιώτης Βύρλας: ‘Μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here