Μίχος: ‘Απαράδεκτες καταστάσεις στον Κεραυνό Αιγίου’

0
2562
Μίχος: 'Απαράδεκτες καταστάσεις στον Κεραυνό Αιγίου'
Μίχος: 'Απαράδεκτες καταστάσεις στον Κεραυνό Αιγίου'
Ο Βασίλης Μίχος μετά την εκδίωξη του από τον Κεραυνό Αιγίου μιλά αποκλειστικά στο basketblog.gr για τα όσα συνέβησαν στους 3 μήνες που βρέθηκε στην ομάδα και τον ανάγκασαν να φύγει. Σοβαρά φαντάζουν τα προβλήματα στον Κεραυνό Αιγίου, με τον Βασίλη Μίχο να αποχωρεί και επίσημα από την ομάδα μετά τους πρώτους τρεις μήνες παραμονής του στον αχαϊκό σύλλογο.

Το μέλος του ΠΣΑΚ και ρέκορντμαν συμμετοχών στην Γ’ Εθνική μιλά αποκλειστικά στο basketblog.gr για τις απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε, όπου πέραν των χρημάτων που δεν έλαβε, είχε πρόβλημα με όσα είχε συμφωνήσει με την διοίκηση του συλλόγου στην αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα η παραμονή του στην ομάδα να καταστεί αδύνατη. Χαρακτηριστικά ο έμπειρος σέντερ δήλωσε:

«Θέλω να τονίσω την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Κεραυνού Αιγίου, Χάρη Μπόγδανου, ο οποίος δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαμε υπογράψει. Συγκεκριμένα με άφησε απλήρωτο τους δύο από τους τρεις μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω στο σύλλογο και πλέον μου οφείλεται ένα σεβαστό ποσό από την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με πρόεδρο που κάνει κουμάντο εντός γηπέδου. Μάλιστα σε πρόσφατο διάλογο που είχαμε μου είπε χαρακτηριστικά ότι θα μου κόψει το δύο από τα τρία γεύματα που είχαμε συμφωνήσει, ότι δεν θα με πληρώσει γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να δώσει στην ομάδα και ότι αν δεν φύγω από το σπίτι το οποίο και αυτό δεν μπορεί να πληρώσει, θα φέρει κλειδαρά για να αλλάξει κλειδαριές και στο ίδιο σπίτι θα μείνει ο νυν προπονητής. Η διοίκηση της ομάδας ήταν αμέτοχη σε όσα συνέβησαν. Όλα αυτά έκαναν την παραμονή μου αδύνατη. Με ανάγκασαν παρά τη θέληση μου να αποχωρήσω που εγώ ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτήν την ομάδα γιατί σέβομαι τις συμφωνίες που κάνω. Σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Στα 20 χρόνια καριέρας μου στις εθνικές κατηγορίες πρώτη φορά συναντάω τέτοιες συνθήκες σε επαγγελματική ομάδα».

πηγή: basketblog.gr

Μίχος: ‘Απαράδεκτες καταστάσεις στον Κεραυνό Αιγίου’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here