Παπαδόπουλος: Προσήλωση στο πλάνο-Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό

0
1564
Παπαδόπουλος: Προσήλωση στο πλάνο-Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό
Παπαδόπουλος: Προσήλωση στο πλάνο-Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην σημερινή media day της ομάδας μίλησε για τον Άλεξ Άκερ, το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και ζητούμενο είναι να υπάρχει προσήλωση στο πλάνο, μιας και το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό. Ακόμα για την προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στα επόμενα τρία ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας, απέφυγε να θέσει στόχο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ώστε να έχει σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες και δεν στέκεται στην νίκη με τον Ηρακλή γιατί απλά ήταν δύο βαθμοί για την ομάδα. Αρχικά δήλωσε:

«Καθυστερήσαμε χρονικά να υλοποιήσουμε την μεταγραφή του Άκερ, χωρίς να είναι δικιά μας υπαιτιότητα. Ο Άλεξ  δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει στο παρκέ την πλούσια ποιότητα του, χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο. Επενδύουμε πάνω στο εξαιρετικό κλίμα που διαθέτουμε και φυσικά στον καλό χαρακτήρα των παικτών μας. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο και να διεκδικούμε από κάθε παιχνίδι ότι μας αναλογεί. Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και χρειάζεται προσήλωση στο πλάνο».

Για το διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και το «γεμάτο» πρόγραμμα που ακολουθεί:

”Είναι ένα θέμα που χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Είχαμε ταυτόχρονα κάποιους τραυματισμούς και αυτός ήταν ο λόγος που παίξαμε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι ( στο συγκεκριμένο διάστημα). Δεν είναι εύκολο να αγωνιστούμε τρις φορές μέσα σε 8 μέρες αλλά μέσα από τη προπόνηση θα μελετήσουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα δώσουμε ότι έχουμε για τη νίκη.”

Για τους στόχους του Απόλλωνα:

”Θέλω η ομάδα μου να είναι πειθαρχημένη, με καλά αποδυτήρια. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για άνοδο. Μετά το τέλους του πρώτου γύρου, ίσως να μπορούμε να κάνουμε τυχόν πρόβλεψη”.

Για τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή:

”Κάθε νίκη είναι ξεχωριστή. Πήραμε δύο πόντους αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πανηγυρισμών ούτε ειπώθηκαν από εμάς μεγάλες κουβέντες. Πρέπει να είσαι σοβαρός, ταπεινός και να προετοιμάζεσαι για κάθε παιχνίδι. Ο αγώνας με τον Ηρακλή έχει τελειώσει εδώ και 3 εβδομάδες. Ήταν μια μεγάλη επικράτηση, αλλά αν δεν τη διαχειριστούμε σωστά, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ”.

Παπαδόπουλος: Προσήλωση στο πλάνο-Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here